Pierre-Emerick Aubameyang er Portugal trøje VM 2018 Børn den helt store stjerne for Gabon og har nydt store succes i Dortmund

Pierre-Emerick kunne have valgt at tørne ud for Frankrig eller Spanien, men han valgte i stedet Gabon for at følge i sin fars fodspor.

Pierre-Emerick Aubameyang er Portugal trøje VM 2018 Børn den helt store stjerne for Gabon og har nydt store succes i Dortmund, som siden har fået ham solgt videre til Arsenal.

Den hurtige angriber kunne dog have valgt at tørne ud for en af Europas topnationer, men som ganske ung valgte han at gå i sin fars fodspor.

– Jeg kunne have valgt at spille for Spanien eller Frankrig. Jeg spillede for Frankrig U21, men jeg mærkede efter og mit hjerte sagde mig, at jeg skulle gå i min fars fodspor, siger han til Arsenals hjemmeside.

– Jeg traf valget da jeg var ung. Nogle spillere tager sig ofte tid til at overveje mulighederne og træffe det rigtige valg. Men for mig var valget klart. Jeg ville følge i min fars fodspor. Han var anfører for Gabons landshold.

28-årige Aubameyang har spillet 49 landskampe for Gabon og scoret 19 gange.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om Billige VM trøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *