Frankrig VM trøje 2018

Betaler: Jeg er sikker på, jeg kan spille for Frankrig i World Cup

Marseille midtbanespiller betaler i et interview med tv-fodbold, at han ikke var bekymret for at blive valgt til det franske hold. Betaleren sagde, at han var sikker på, at han ville gå med Frankrig til verdensmesterskabet i Rusland.Payet forbliver forsigtig med holdets nuværende ligaudvikling. “Vi er nummer to i ligaen lige nu, men vores mål for sæsonen er at holde de øverste fire i ligaen, og vi vil ikke ændre vores mål let, og vi vil arbejde hårdt for at nå vores mission.” Koszulki MŚ 2018 , alle vores trøjer tilbyder tilpasningsmuligheder.

Denne sæson betalte Payet 19 gange i ligaen, har scoret 4 mål, sendte også syv assistenter. “Det viser både mit helbred og spillet har det godt, og jeg ser frem til fremtiden.” Mit mål er at gå til den russiske verdensmesterskab i slutningen af ​​sæsonen og den hårde konkurrence i alle dele af det franske hold, men jeg er ikke bekymret for, at dette i sidste ende afhænger af min præstation. Hvis jeg viser mit niveau, vil jeg vinde en chance for at rejse til Rusland. Jeg vil være medlem af det franske hold, dette er en meget vidunderlig ting. “Frankrig VM trøje 2018, brugerdefineret sweatshirt med dit yndlingsnavn og nummer.

“Hvis jeg ikke kom ind på VM-biglisten, ville jeg vælge at tage en pause, hvilket ville være en af ​​mine største skuffelser, men hvis jeg gik til VM med det franske hold for at lykkes, ville jeg gerne have en fransk tv-station til at udsende vejrudsigten. “Billige Fodboldtøj med navn, vi leverer den bedste service og hurtig levering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *