Argentina VM trøje 2018

Di Maria: Jeg håber, at den argentinske verdensmesterskab vandt mesterskabet

Denne mandag interviewede Di Maria FOX Sports i Paris, Argentina på verdensmesterskabet i Brasilien i 2014 og tabte America’s Cup-finalen i to på hinanden følgende år i 2015 og 2016, og Di Maria er meget tilfreds med årets VM-forventninger.Koszulki MŚ 2018, der er forskellige hold fodboldtrøje.

Di Maria sagde: “Dette verdensmesterskab Argentina vinder betragtes som vellykket efter min mening, det er det eneste, vi ikke har gjort, vi har tre gange så tæt på mesterskabet, men til sidst men savnet mesterskabet. eneste måde at glemme smerten på er at nå vores mål. “Selv om Paris lige har tabt til Lyon på søndag liga, har Di Maria stadig et vigtigt sæde på holdet. Midtbanespilleren med træneren Emerys tillid og med bolden viste sig værd (siden 2018 scorede det vindende mål i holdets 1-0 sejr over Nantes i ligaen, scorede holdet 8- 0 breaking Dijon league to gange, i den franske cup 6-1 vinde over Rennes, lavede også to mål).Argentina VM trøje 2018, du kan også tilpasse din favorit fodboldspiller navn og nummer.

Han mener dog, at han stadig ikke kan garantere en stor liste over VM-finaler i Argentina: “VM er så tæt, at enhver spiller vil gøre alt for at vinde chancen for at vinde verdensmesterskabet i deres bedste.” For at være ærlig tror jeg ikke, at jeg allerede har reserveret et sted på forhånd, fordi Sang Poly (den argentinske træner) gjorde det klart, at det eneste, Messi, den eneste, der har sikret sin adgang til den store liste, er, at alle ellers skal stræbe efter chancen. Hvis du tror, ​​du allerede er på den store liste, slapper du af, så der er sådan en forkert ide. “Billige Fodboldtøj med navn, billige fodboldtrøjer fra de bedste fodboldforretninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *