Messi fodboldtøj til børn

Harvey: Messi er den bedste spiller i historien

For nylig accepterede den spanske midtbanespiller Harvey det officielle interview med EU. I dette interview understregede Harvey endnu engang, at Messi er “den bedste spiller i de sidste ti år.” Derudover har Harvey også sagt, at Barcelona ikke kun er fodboldskole, han lærte også dig, hvordan man respekterer modstanderen og holdkammeraterne.Billige Fodboldtøj til Børn, skjorter til børn er altid velkomne.

“For mig er Messi den bedste spiller i historien og den største spiller i det seneste årti,” sagde han. Selv om spillerne i den nuværende fase af fysisk konfrontation og en vis grad af forbedring af færdigheder, men det gør ikke Messi i fodboldstilling. “Når det kommer til Lionel Messi, er Harvey ikke stingy med sine komplimenter,” han er en uforståelig spiller, og jeg har aldrig set en spiller der kan tale med ham på banen. “Messi fodboldtøj til børn, hele vejen for at støtte dit hold i løbet af sæsonen.

“Messi er blevet fodboldflagg, han er også et eksempel på utallige leger, måske kan hans præstationer på scenen på nuværende tidspunkt påvirke en generation.” Harvey fortsatte: “Jeg er meget heldig, jeg har en chance for at have en god tid i Barcelona, ​​for mig, at spille fodbold i Barcelona er en ære, følelsen af ​​at spille i Lionel Messi side virkelig rigtig god.” Fodboldtøj til Børn med navn Find den rigtige fodbold fra din yndlings fodboldklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *