Inter føringen mod spillet i en Billige Fodboldtøj til Børn dødboldsituation

Stefano Pioli mente Fiorentina fortjente mere end en 1-1 draw mod Inter og roste deres vilje til at snatch en sen equalizer.

Selv om Giovanni Simeone kun sikrede et punkt i stop, dominerede violaen kampen og hældte fremad konstant og spildte mange muligheder og testede Samir Handanovic.

Mauro Icardi havde givet Inter føringen mod spillet i en Billige Fodboldtøj til Børn dødboldsituation, men Fiorentina forlængede deres positive løb til otte runder, selvom seks af dem var dræber.

“Jeg sætter pris på de seneste præstationer, selvom vi i aften fortjente at tage føringen og kontrollere spillet,” sagde coachen på sin pressekonference.

“At kunne reagere på det mål og holde fast til slutningen for at få equalizer er et godt tegn. Vi har ikke tjent så mange point som vi burde have gjort i løbet af de sidste to spil, men vi er forbedret, og det gør mig glad, fordi vi lærer.

“I de sidste par kampe har vi haft mere besiddelse og mbappe trøje børn scoringsmuligheder end oppositionen. Selvfølgelig savner vi stadig noget for at slå større hold, men vi fastgjorde dem stadig i lange perioder. Jeg er ikke overrasket over noget af det. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *