Kroatien slog modstandere 4-1, kvalificerede til VM

2018 Rusland VM kvalificerende runde i Europa for at starte den anden del af konkurrencen. Grækenland sidder hjemme mod Kroatien, Kroatien besejrede Grækenland 4-1 i åbningskampen. Percy Riccić skød midtkolonnen, det græske hold scorede et mål i anden halvleg, men blev offside blev dømt til ugyldige, de to hold til sidst 0-0 tegner, Kroatien til 4-1 total score modstandere til at komme ind i VM. Køb Koszulki MŚ 2018 fra den bedste fodbold butik.

Tidligere kolliderede de to hold kun syv gange, hver vinder to sejre i hvert af de to hold, og de resterende tre blev bundet. De første 13 minutter, Barcasitas lang rækkevidde uden for det begrænsede område at spille højt. De første 18 minutter, Qi Aolisi pluk sendt til forkant af det begrænsede område, Torossidis stopper tilbage for at spille, Papastathopoulos volley volley savnede bundlinjen. De første 23 minutter blev Kroatiens kick-off reddet, Brodzovic ramte bolden uden for målskuddet højt. De første 26 minutter, Rakitic målspark direkte angriber høj. De første 29 minutter forlod Perisic bolden inde i skåret til forsiden af ​​det begrænsede område, sparket lavskud savnet bundlinjen. De første 43 minutter, Perisic restricted front lang række mål ramte post søjlen pop op.Kroatien VM trøje 2018, hvor du finder billige fodboldtrøjer til dit yndlingshold.

Let side kæmper i anden halvdel. De første 58 minutter savnede Mittro Gelu low shot bundlinjen. De første 65 minutter, Vidal lang forbi, før han blev opsnappet af Manasarras, Kalinic rystede på kroppen, sparkede Manolas Russo bolden efter, at pramen rundt om bolden sparkede væk. Den 79. minut, Manolas krydser det begrænsede område i trekanten, Zika stødende skud var Subic gemt, Anisidisi bankede, Peckas stikker tom dør lykkedes, men skåret hævede sin hånd offside, Målet er ugyldigt. Den 87. minut, Tahsitis volley skudt var Succis ulige konfiskation. De sidste to hold 0-0 draw.Billige Fodboldtøj med navn, der understøtter dit hold i hele sæsonen.