Lionel Messi når legendarisk rekord

I går indledte Argentina-stjerne Lionel Messi, som spillede til Barcelona, ​​en personlig nr. 400 spansk ligastilling. Han bidrog med et mål, som hjælper, til at hjælpe holdet hjemme 3: 0 thrashed Levante team. Messi scorede også 365 spanske liga mål i en enkelt liga mål rekord for den tyske fodbold legende angriber Gede Moulles. Fodboldkampens sæson kommer, har virkelig virkelig brug for en Billige Fodboldtøj til Børn, skynd dig for at bestille det.

På sin “milepæl” nat gik Messi ind i spillet tidligt og scorede en smuk volley i de første 12 minutter af løbet, hvilket førte holdet. Før udgangen af ​​første halvleg udviste Suarez føringen til Barcelona. I stoppetiden hjælper Messi også Poly-Leo til at bryde scoren og låse i 3: 0. Efter 18 runder scorede Barcelona holdet 15 sejre og 3 flade 48 point, toppede bordet, overgik det andet Madrid-atletiske hold, 9 point og overgik Real Madrid’s 16 scoringer. På vores hjemmeside er Messi tøj til Børn, selvom prisen er billigere end andre, men kvaliteten er meget værd at blive garanteret.

Efter tællingen scorede Messi 365 mål i de 400 spanske ligastrækninger, der udgjorde rekordet for den eneste liga mål for den fem-stærke europæiske liga. Muller scorede 365 mål i 427 Bundesliga ligaer. Fra mål-effektivitet perspektiv, Messi ovenfor. Derudover har han bidraget 144 assists i 400 spanske liga-spil.

Fra nu af har Messi scoret 527 mål i alle konkurrencer for Barcelona og har været den mest scorede spiller i de fem europæiske ligaer for en enkelt klub. Den tidligere rekord blev også opretholdt af Muller med en score på 525. Tag et kig på Fodboldtøj til Børn med navn, du kan søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.