Neymar fodboldtøj til børn

Neymar personligt indrømmede at bo i Paris

Neymar sidste sommer med 222 millioner euro astronomisk pris fra Barcelona til Paris, sætte fod i verdens fodbold transfer fee rekord. Hidtil i denne sæson har Neymar gjort godt, scorer 26 mål for forskellige begivenheder i Paris og 14 assisterer. Han og Cavani, Mba Pei udgør Paris CNM superkombinationen, er også blevet den stærkeste angribe linje i Europa. Her finder du Billige Fodboldtøj til Børn til dit yndlingshold.

Men i vintervinduet vil det spanske pass i spanskmedierne Neymar blive med i Real Madrid i sommer. For sådanne rygter har Neymar været tavs, mens Barcelona er vred. Selv Messi sagde, at de ikke forstår hvorfor Nei Maer vil hen til Real Madrid.Neymar fodboldtøj til børn, vi har en række fodboldtrøjer til børn.

Neymar accepterede for nylig et interview med Paris St-Germain-tv, som den brasilianske konge også gjorde en afklaring. Nei Maer tøvede ikke med at sige: “Ja, jeg vil være i Paris i lang tid, og nu bare en begyndelse, vil fremtiden have lang tid, jeg tænkte ikke forbi Real Madrid, tænkte aldrig at forlade Paris . “Tilslutning til Paris er et tankevækkende resultat, og jeg kan virkelig godt lide det, og jeg fortryder det ikke. Jeg har et godt forhold til min medspiller, og jeg har ingen grund til at forlade! “Nej Maer fortsatte:” Jeg gik ind i klubben for første gang i Paris 2000-bolden, jeg er også glad for at indlæse klubbenes historie. For mig er dette meget vigtigt og hædret, og mit næste mål er at fortsætte med at skabe historie her for at hjælpe Paris Saint-Germain til at blive en god bold Team, great club. “Fodboldtøj til Børn med navn, alle vores trøjer tilbyder tilpasselige muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *