Og med få minutter tilbage af pausen Colombia landsholdstrøje VM 2018 skulle de måske også have haft et straffespark

Silkeborg IF tegnede sig efterfølgende for to gode muligheder ved Jens Martin Gammelby, der i begge tilfælde trak ind i banen og trykkede af med sit venstreben. Særligt det sidste forsøg var et godt af slagsen og tvang Esbjerg-keeper Jeppe Højbjerg ud i en flot, flot redning.

Esbjerg var dog ikke uden chancer, og med få minutter tilbage af pausen Colombia landsholdstrøje VM 2018 skulle de måske også have haft et straffespark, da Peter Friis Jensen stormede ud for at stoppe Emmanuel Oti, men i første omgang fik tacklet mere mand end bold. Dommerens fløjte forblev dog tavs.

Hvor første halvleg var en meget lige affære, formåede hjemmeholdet i anden halvleg at lægge et tryk på gæsterne fra start. Silkeborg kom tydeligt ud med mere energi og vilje, mens Esbjerg-spillerne fik svære og svære ved at sætte flere afleveringer sammen.

Efter 72 minutter blev hjemmeholdet så belønnet for indsatsen. Et hjørnespark i venstre side blev sendt til bagerste stolpe, hvor Tobias Salquist headede på tværs til Gustaf Nilsson, der dirigerede bolden videre i mål med hovedet. 1-0.

Også efter scoringen fortsatte Silkeborg med at presse på og have momentum i opgøret. Esbjerg havde svært ved at svare igen, og det stod hurtigt klart, at gæsterne nu blot kæmpede for at holde nederlaget så begrænset som muligt inden returen på hjemmebane.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om landsholdstrøje vm 2018.