Raphael Guerreiro fordoblede Portugals fordel i Belgien landsholdstrøje VM 2018 anden halvleg

Portugal viste sig at være langt fra et enmanshold med en overbevisende sejr over Norge på søndag, da lusitanerne vandt 3-0 i en ensidig venskab.

Med Cristiano Ronaldo og Pepe begge fraværende efter Real Madrid Champions League sejr, gjorde Ricardo Quaresma sin egen sag med en fantastisk strejke for at åbne scoringen.
Raphael Guerreiro fordoblede Portugals fordel i Belgien landsholdstrøje VM 2018 anden halvleg, krøllede et glimrende frispark ud af Jarsteins rækkevidde for at presse sine påstande om at være første valg til venstre for Portugal ved turneringen i Frankrig.
Portugals komfortable sejr blev indpakket, da Eder afsluttede Joao Maris lave kryds, med Norge ude af stand til alvorligt at teste målmand Anthony Lopes.
Fernando Santos ‘mænd, der står over for Ungarn, Østrig og Island i en potentielt hård gruppe, forlængede deres fine runde af form til seks sejre fra deres sidste otte spil.
Norge savnede snævert på at tjene et sted i Euro 2016, og Per-Mathias Hogmo side har nu kun vundet en af ​​deres sidste seks internationale spillere.
Efter en lav tempo åbning til spillet, tog Portugal føringen på spektakulær måde i det 13. minut.

Guerreiro fodrede Quaresma, som hurtigt slog Martin Linnes ned og skar inde fra venstrefløjen for at bøje en ustoppelig strejke over målmand Jarstein og ind i øverste hjørne.

Og værterne tilføjede næsten et andet mål inden for et minut, men Eder gjorde et fantastisk kors af højre back Cedric Soares bred af stolpen.

Norge gik så tæt på en equalizer, da Lopes fejlede Joshua Kings tempo, AFC Bournemouth-anfører løftede sit skud på nettet, efter at målmanden havde kørt ud af linjen.

Veton Berishas looping header forårsagede ingen problemer for Lopes efter 24 minutter, før Kings hastighed igen skabte en åbning, hvor angriberen tvang en fejl fra Jose Fonte, men placerede sin finish lige ved Portugal målmand.
King blev bundet over i en kasse mellem en kombination af udfordringer af Fonte og Ricardo Carvalho i det 51. minut, men dommeren fandt det ikke en straf.
Norge fortsatte med at presse og Valon Berisha ramte VM landsholdstrøje 2018 overliggeren med en hovedstød fra Anders Trondssens fantastiske venstrefløj.
Portugals angreb kigget på kvalitet med stjernemanden Cristiano Ronaldo ikke i aktion på grund af hans Champions League-vindende udnyttelser lørdag, mens Real Madrid-holdkammerat Pepe også gik glip af spillet.
Ronaldo fravær frigjorde opgaver for sine kolleger, Guerreiro udnyttede fuldt ud efter 65 minutter.
Fra lige uden for kassen piskede han et overdådigt venstrefodt frispark over muren og ind i øverste hjørne, hvor Jarstein var hjælpeløs.
Portugal, galvaniseret af friske ben fra bænken, tilføjede et tredje mål fem minutter senere, Eder timing hans løbe ind i boksen perfekt til at spille hjemme et lavt højre kors fra Joao Mario.
Og den upbeat præ-turnering stemning i Porto blev opsummeret, da en ung pitch invader løb på at plante et kys på Lopes ‘kind som Portugal lettet til sejr.