Rusland VM trøje 2018

Rusland fodboldmål er at få holdet til at deltage i den næste fase af konkurrencen

Rusland Fodboldforbundets næstformand, deltid 2018 Rusland VM-ambassadør Nikita – Simonyan, for nylig accepteret et interview med FIFA-webstedet, der blev gennemgået for 60 år siden for første gang på scenen i VM-erfaringen, talte også om hans kommende visning af den russiske verdensmesterskab. Dette år bliver en milepæl for russisk fodbold, da det markerer 60-årsdagen for første verdensmesterskab i russisk historie og første gang de lavede deres debut på VM. Ruslands mest prestigefyldte turnering begyndte i Sverige i 1958, da Ruslands forgænger, det tidligere sovjetiske hold, var i 1/4 finalen, efterfulgt af et 0-2 nederlag til værten i semifinalen. Brug navnet og nummeret du vil have at tilpasse Koszulki MŚ 2018.

Holdets kaptajn, den 91-årige Simonian, var hans første rekord i løbet af Ruslands forgænger, det tidligere Sovjetunionen. På trods af sin alder er han stadig aktiv i sit job for sportens velstand i sit eget land. Han repræsenterede for nylig Rusland, deltog i verdensmesterskabet i 2018 og optrådte som lotteriassistent.Rusland VM trøje 2018, brugerdefineret fodboldtrøje med dit yndlingsnavn og nummer.

Simonis personlige ærefag var Ruslands forgænger, det tidligere Sovjetunionen, i verdensmesterskabet, der åbnet 2-2 mod Englandsholdet. Han åbnede spillet for holdet om 13 minutter. Men da han talte om sagen, forblev han beskeden. Ingen kan dog undervurdere sin rolle i russisk fodboldhistorie. På mange måder er han russisk fodbold.Billige Fodboldtøj med navn, vi leverer den bedste service og hurtig levering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *