Spanien VM trøje 2018

Spansk Manager: ISCO og Ascencio har færre chancer i Real Madrid-klubben

“Der er ikke mange muligheder for Isco og Assencio i de sidste par løb, og der er ingen tvivl om, at jeg håber, at begge kan komme tilbage til stadion, men jeg er også bekymret for, at Assencio og Isco har for få muligheder i klubben og II håber de kan spille en stor rolle i klubben. Spillere er glade, men også vigtige for landslaget. “” Som landstræner skal vi være opmærksomme på hver spiller og håber, at de kan spille en central rolle i deres respektive klubber Der er ingen tvivl om, at jeg vil have, at de er sunde og har en chance for at spille, ikke kun for Arsenio og Isco, men for hver spansk statsborger. “Koszulki MŚ 2018, du kan finde voksen og barnestørrelse af de fleste sweatshirts .

Og for Costa er Lopetje optimistisk: “Det er ikke en overraskelse for mig, at Diego’s status er en god spiller, jeg kender hans karakter, kampånd og personlighed, og jeg ved, Costa er klar. Selv om det har været lang tid siden jeg for nylig var sårede, synes det ikke så meget af et problem, og jeg tror, ​​han vil være i stand til at vende tilbage til landsholdet med den næste store liste. “Spanien VM trøje 2018, at købe fodboldtrøjer fra de bedste fodboldforretninger er billigere.

For Costa’s position på landsholdet lovede Lopetjic: “Han er en stor del af os. Han spillede ikke længe, ​​men nu har han held, han får en chance, hvilket er godt for Atletico Madrid og Spanien. Costa er spilleren vi kan lide, og jeg har ingen hemmelighed at skjule, at det er en besked, som vi altid har givet udtryk for hver gang han går ind i landsholdet. “Jeg tror Costa går godt, og vi er meget tilfredse med hans præstationer, jeg håber, at han næste gang kan insistere i en sådan stat. Den endelige verdensmesterskabsliste, der blev annonceret i maj, tror jeg, at som gode spillere fortsætter med at dukke op, bliver vores beslutning mere og mere dårlig. “Billige Fodboldtøj med navn, hvis du har spørgsmål, vær venlig at sende mig, vi bliver første gang til at kontakte dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *