billige fodbold trøjer Du scorer et udlignende mål, der bliver kaldt tilbage

billige fodbold trøjer Du scorer et udlignende mål, der bliver kaldt tilbage, ja, det tømmer dig en smule, men Atlanta lægger meget i det,” sagde Armas. “Alle deres spillere kæmpede hårdt hele tiden. Det er altid lidt af en nedtur, hvis et mål bliver kaldt tilbage, men vi spillede ikke nok på hver side af banen. Vi svigtede os selv på den måde.”

Tingene blev kun værre for Red Bulls efter Franco Escobars mål gjorde det til 2-0, men bunden kom efter endnu en ukarakteristisk dårlig defensiv sekvens tillod Hector Villalba at sone for en smertefuld miss blot et par minutter tidligere. Han krøllede et 20-yards skud ind i det lave hjørne af målet for et tredje mål fra Atlanta United, der flyttede Red Bulls fra livsstøtte til at lægge sig i en kiste, hvor torsdagens anden kamp i Red Bull Arena nu føles som en formalitet og i det væsentlige en begravelse for en Red Bulls-sæson, der havde vist så meget lovende.

Sikker på, du kan argumentere for, at det teknisk set kun er ‘halvleg’ inserier, og at Red Bulls stadig har 90 minutter til at blive det seneste MLS-hold til at fremtrylle et playoff-mirakel. Realistisk set er Red Bulls dog ikke et hold, der er bygget til at vinde en 3-0-sejr mod et hold, der vil have den luksus at sidde på en komfortabel pude og viden om, at et udebanemål ville sætte serien uden for rækkevidde.

Armas vil bære hovedparten af skylden for New Yorks katastrofe i første ben, og med rette, men Atlanta United fortjener ros for at have tilliden til at tro på sin stil og modet til at springe over en modstander, som det aldrig havde slået før.

En modstander, der på uforklarlig vis valgte at gå væk fra sin vinderstil, da den havde mest brug for det.

New York Red Bulls gik videre til U.S. Open Cup-finalen med en 3-2-sejr i comeback i FC Cincinnati i semifinalen tirsdag.

Bakket op af et hæsblæsende publikum på 33.250 slog USL-holdet foran med CR7 tøj til børn mål fra Corben Bone i første halvleg og Austin Berry i det 62. minut.