Champions League den Fodboldtrøjer til baby følgende sæson og scorede

Mellem de to sæsoner scorede Inzaghi kun otte mål i alle konkurrencer, et ægte spartansk afkast til den øverste målmester.

Hans form hentede i sesongen 2005-06, hvor han tjente ham et sted i Italien-holdet til sommerens VM.

Endnu engang spillet under Marcello Lippi, havde Pippo en smule rolle i Azzurri-siden, men han scorede målets mål til at slå Tjekkiet i gruppestadiet.

Italien ville fortsætte med at løfte trofæet, så Inzaghi kunne tilføje verdensmesterskabet til sit trofæeskabinet.

Han ville tilføje en anden Champions League den Fodboldtrøjer til baby følgende sæson og scorede to gange mod Liverpool for at vinde trofæet.

Scudettoen kom endnu en gang i 2011, men på dette tidspunkt spillede Inzaghi mere af en super-underrolle, da Zlatan Ibrahimovic ledede linjen.

2011-12 ville vise sig at være Inzaghi’s sidste sæson i fodbold, og gik ind i slutspillet af sæsonen mod Novara, han havde spillet kun otte spil hele sæsonen uden at score.

Juventus havde allerede forseglet Scudetto, så Pippo fik en Billige Mbappe Fodboldtrøje sidste chance for at få linjers arm til at arbejde på San Siro i stedet for Antonio Cassano efter 67 minutter.

Med spillet bundet til 1-1 i det 82. minut, slog Clarence Seedorf en bold over toppen af ​​Novara forsvaret.

Lige på skulderen af ​​offside bøjede Inzaghi intelligent hans løb for at sikre, at flagget ikke gik op, før han mødte hollandskers pas med brystet.