fodboldtøj til baby Eden Hazard beviste sin legitimation

fodboldtøj til baby Eden Hazard beviste sin legitimation som en af ​​de bedste spillere i verden onsdag aften. Den belgiske kantspiller har været i brand for at starte sæsonen, men han måtte klare sig på en plads på bænken for Chelseas Carabao Cup-slips med Liverpool. blev bragt videre i det 56. minut med Chelsea, der kæmpede – og han skuffede ikke.

Da spillet låst på 1-1, der gik ind i de sidste fem minutter, producerede Hazard et ret utroligt solomål for at vinde uafgjort til sin side. Hazard tog bolden op på højre side og jinkede forbi et par Liverpool-spillere, før han riflede et ustoppeligt skud forbi Simon Mignolet. Se målet nedenfor: Selv Jurgen Klopp måtte kommentere Hazards mål efter kampen.

Eden Hazard i fuld fart i kassen er ikke let at stoppe, ”sagde Klopp ifølge Guardian.

Et vidunderligt mål. ”Så hvad var Hazards inspiration til målet? Den tidligere Lille-spiller er ikke kun en af ​​de bedste spillere i verden på banen, men han synes også at være en karakter uden for det. Og når han bliver spurgt hvad der gik igennem Hazard mindede, hvad N’Golo Kante fortalte ham på bænken. Hazard sagde: “Jeg talte med N’Golo på bænken, og han fortalte mig, at han ikke ville tage et straffespark, så eneste løsning var at score! ” Hazard fortalte Sky Sports, per Metro. ”Jeg prøvede bare at gøre, hvad jeg kan.” Strålende ting. Kante kan kræve en assist til Hazards vinder mod Liverpool så … Hazard fortsatte med at erklære, at han ikke vidste, om målet rangerer som det bedste, han nogensinde har scoret.

”Målet var specielt, og det samme var kvalifikationen,” sagde han i Daily Mail. “Det er altid svært at spille her. Derfor er sejren vigtigere.” Jeg tror, ​​at spillet lørdag bliver vigtigere. Jeg ved ikke, om det er i mine top fem mål, men det er deroppe, arsenal trøje fordi det er imod Liverpool. “