har meget været på forkant fodboldtrøjer til børn for La Viola

Med den største kamp i sæsonen truende, hvordan har Fiorentina geare op til at stå over for Juventus?
For Stefano Pioli og Fiorentina, sæsonen kan koges ned til den katastrofale sammenstød mod Juventus fredag ​​aften.

“Bedre at være andet end tyve” Firenze sagde, efter at de gøs med raseri på Juventus’ kontroversielle sejr mod Catanzaro i 1982, som tog titlen til Torino. Fiorentina had til Juventus til denne dag fortsætter, og i hvad der har været en håbløs, deflatere sæson for Gigliati, ville en sejr mod Juventus top noget de kunne muligvis opnå herfra videre i. Kun få tale til Fiorentina fans med mere tyngde end Giancaro Antognini, og hans erklæring om, at dette er “spillet” af sæsonen for Fiorentina ringe sande.

Fokus på derby forberedelser har meget været på forkant fodboldtrøjer til børn for La Viola, da de tvinger spekulationer omkring Chiesa til baggrunden for mellemtiden. Rygter om Napoli udarbejdelse af et tilbud på over 40 millioner € i øjeblikket cirkulerer, og i betragtning af overførslen af Bernardeschi til den gamle dame i sommer, snak omkring Chiesa besidder ny betydning. Bernardeschi afhopning var smertefuldt for Viola fans, og hans tilbagevenden til Artemio Franchi skal antænde en atmosfærisk krudttønde. Hvis Fiorentina skulle miste Chiesa det vil yderligere ødelægge fans’ forhold med en allerede beklaget bord.

Men når fredag ​​kommer rundt Chiesa vil utvivlsomt legemliggøre den passion for Fiorentina trofaste, og han alene besidder magten til at drysse stolthed på en ligegyldig sæson. Marco Beanssi yderligere realindkomsterne ilden, erklærede, at spillet er “ligesom et derby for mig” . den tidligere Torino mand figurerede i Dery della Mole til Torino ved talrige lejligheder, og hans ekstra følelsesmæssige impulser vil kun hjælpe seletøj at følelser de kræver at pin tilbage en formidabel Juventus side.

Pioli er meget tilbøjelige til at holde til sine kanoner i denne ene og tillid til hans rutine først 11. Sportiello forventes at blive screenet af en back fire af Laurini, Pezzella, Astori og Biraghi, med Badelj, Benassi og Veretout udgør den sædvanlige midtbane trifecta. Firenzes stolthed og glæde Federico mbappe trøje børn Chiesa er spædet at være nøglen i angrebet til Viola, med Giovanni Simeone spidsen forreste linje. Cyril Théréau, den 34-årige franskmand har været en velkommen kilde til erfaring i en utrolig ungdommelig hold , og er begyndt 16 ud af 23 kampe i denne sæson. En sen udfordrer til Théréau sted kunne være Gil Dias, som var lyse i deres sejr over Bologna i Derby dell’Appennino.

En sejr over Juventus er alle vigtige i denne sæsoner udgave en af ​​de mest glubske match ups i calcio. Givet Fiorentina er overflødig kampagne, Pioli ved, at en dårlig præstation mod den gamle dame vil være dråben, der bryder den kamel tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *