korinterne flytter op fra bunden fodboldtøj til børn med navn af ​​bordet

Korinthierne kom bagfra for at hente deres første sejrvinde mod Palmeiras i Pacaembu.

Mazinho gav Verdão føringen i 3. minut, før Romarinho fandt bagsiden af ​​nettet to gange halvvejs gennem spillet.

Resultatet betyder, at korinterne flytter op fra bunden fodboldtøj til børn med navn af ​​bordet til syttende plads, mens Palmeiras forbliver i nittende position.

Mål fra Marcelo Moreno (32 ‘) og Werley (48’) så Grêmio til en 2-0 sejr hjemme mod en Flamengo-side, der var ubesejret før kampen.

Figueirense og Bahia spillede en 1-1-træk i Santa Catarina.

Julio Cesar gav hjemmeholdet føringen i det 51. minut, før Vander krøllede i udligning 78. minut.

Ponte Preta hentede deres anden sejrvinde mod Botafogo takket være Ricardinhos 53. minuts vinder.

Nikáo gav Paulista-ledelsen i det 15. minut, før Andrezinho udjævede scoringen fra straffesparken i det 43. minut.

Copa do Brasil finalister Coritiba formåede at holde Santos til en 2-2 draw på Vila-Belmiro.

Edu Dracena led hjemsiden foran i det 31. minut, før Rafinha udlignede tre minutter efter halvtidsbruddet.

Neymar restaurerede Santos ‘førende i det 70. minut, men Lincolns 74. minut konverterede straf sikrede Coritiba rejste tilbage til Paraná med et punkt.

Internacional hævdede en 2-0-sejr på Sport Recife Billige PSG trøje børn takket være et 13. minuts eget mål fra Bruno Aguiar og en Leandro Damião-indsats i syv minutter før intervallet.

Fluminense flyttede ind i femte plads i kraft af deres 4-1 væk fra Atlético Goianiense.

Ernandes satte værterne frem i det 12. minut før Samuel Rosa udlignet seks minutter senere.

Gum led Fluminense i føringen i det 25. minut og et forfærdeligt eget mål fra Gilson gjorde det 3-1.

Tre minutter i standsningstid afsluttede Deco Tricolor Carioca’s sejr fra straffesparken, efter at Marcos Junior blev hacket ned i boksen af ​​Gilson.