Måske vender jeg fodboldtrøje med eget navn tilbage om fem eller seks år

Sinisa Mihajlovic sagde, at han “har slået ned to eller tre tilbud i Italien, fordi jeg vil have en oplevelse i Europa eller Asien”, men vil se Milano Derby.

Den tidligere Fiorentina, Bologna, Milan og Torino Coach var ment for at være hos Sporting CP denne sæson, men han blev fyret inden for få dage efter at have taget jobbet, da et bestyrelseskuppe udstødte klubpræsidenten, der havde ansat ham.

Det er i øjeblikket genstand for en retssag, Mihajlovic har taget imod den portugisiske side.

“Jeg har slået ned to eller tre tilbud i Italien, fordi jeg vil have en oplevelse i Europa eller Asien,” sagde serbien til Sky Sport Italia.

“Jeg er lidt træt af at være i Italien. Måske vender jeg fodboldtrøje med eget navn tilbage om fem eller seks år. Jeg har fået et par tilbud fra udlandet, men vi har ikke udarbejdet vilkår af en eller anden grund. Nogle gange var det ikke rigtigt for mig, nogle gange var det ikke rigtigt for dem. ”

Mihajlovic tilbragte det meste af sin karriere i Italien i Roma, Sampdoria, Lazio og Inter, mens han også giftede sig med en italiensk kvinde.

Han vil holde øje med Derby della Madonnina næste weekend, idet han har repræsenteret både Milan og Inter.

“Det er altid et specielt spil, og normalt går favoritten fodboldtrøjer børn ind i at tabe, men denne gang er de begge mere eller mindre på samme niveau.

“Jeg håber at se et underholdende spil med et pakket stadion. Det er mindre brændende i Milano end derbyet i Rom, så jeg jubler på begge hold, da jeg var glad for begge. Måske håber jeg på uafgjort.

“Da det kom til Rom Derby, jublede jeg altid på Lazio.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *