producerede en stort set uovervindende Billige Arsenal trøje børn præstation

Algeriet vil lede til FIFA World Cup med fart efter at have slået Rumænien 2-1 i deres sidste præ-turneringsvenlige onsdag.

Vahid Halilhodzics side producerede en stort set uovervindende Billige Arsenal trøje børn præstation, men gjorde nok til at lede til Brasilien med en anden sejr til deres navn efter en 3-1 triumf over Armenien i lørdag.

Vinder El Arbi Soudani indsats midt i anden halvleg afgjort spillet til fordel for afrikanerne, efter at Rumænien midtbanespiller Alexandru Chipciu havde aflyst Nabil Bentalebs 22. minuts åbner.

Konkurrencen i Genève blev ødelagt noget af grimme scener på tribunerne ved Stade de Geneve, hvor spillet blev standset ved slutningen af ​​første halvleg efter, at objekter blev smidt på banen.

Algeriet vil nu rejse til Brasilien før deres åbning af World Cup-spil med Belgien den 17. juni.

Det var Algeriet, der dikterede spillet tidligt, og de ville have taget føringen i det 17. minut, hvis Sofiane Feghouli ikke havde fået sit skud over, da han blev præsenteret med en Billige Fodboldtrøjer Børn fantastisk mulighed seks meter ud.

Imidlertid gik Halilhodzics mænd fem minutter senere, da Bentaleb nettede et scrappy mål.

Abdelmoumene Djabou arbejdede hårdt ned på venstresiden, inden han gav et kryds, som Rumænias målmand Costel Pantilimon ikke kunne klare, så Bentaleb kunne pakke bolden hjem.

Alligevel tog det ikke lang tid for Rumænien til at udarbejde et svar, udligningen, der ankom i det 28. minut, da Chipciu koldt sprang hjem og rullede bolden i nettet efter afrunding af Rais M’Bolhi fra Alexandru Maxims gennemgang.