psg mbappe trøje børn Robert Lewandowski er rykket foran

psg mbappe trøje børn Robert Lewandowski er rykket foran som den mest scorende udenlandske spiller gennem tiderne i Bundesligaen efter sit mål mod Wolfsburg i lørdags.

Polakken var på mål i det 37. minut, da han bragte Bayern München 2-0 foran i deres kamp på Allianz Arena, hvilket bragte i alt 196 mål i Tysklands bedste liga.

Rekorden blev sat af Claudio Pizarro med 195 Bundesliga-mål.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Den 40-årige Werder Bremen-angriber var sidst på mål i sit holds 1-1-kamp mod Hertha Berlin den 16. februar, og han missede chancen for at trække sig fra Lewandowski under fredagens 4-2-sejr over Schalke.

Det gav Bayern-angriberen muligheden for at komme videre, da han stillede op mod Wolfsburg, hvor Lewandowski scorede sit holds andenplads i kampen, efter at Serge Gnabry havde bragt dem i front.

Af sine i alt 196 Bundesliga-mål har den 30-årige scoret Billige Fodboldtøj til Børn 122 af dem for Bayern, mens de øvrige 74 kom under hans periode med Borussia Dortmund mellem 2010 og 2014.