ronaldo fodboldtøj Takket være en fantastisk præstation

ronaldo fodboldtøj Takket være en fantastisk præstation i første halvleg fra Genova befandt Juventus sig for første gang siden 2005 på slutningen af en 3-0-score efter blot 45 minutter.

To mål fra Giovanni Simeone, søn af Atletico-manager Diego, og et Alex Sandro-selvmål sørgede for, at The Old Lady led deres værste halvtidsunderskud i mere end et årti, hvor Genoa blev det første hold siden AC Milan i 2005, der scorede lige så mange som tidligere. i de første 45 minutter.

3-0 – Sidste gang Juventus var 3-mål under ved pausen i en Serie A-kamp var i oktober 2005: Milan-Juventus (3-0 HT, 3-1 FT). Udskridning.

— OptaPaolo (@OptaPaolo) 27. november 2016
Udover at vende kampen mod Serie A-mestrene stærkt til hans holds fordel, har Giovanni fulgt i sin fars fodspor ved at score mod Juventis i alt 6084 dage efter, at Simeone senior spillede for Lazio.

6084 – Giovanni #Simeone har scoret vs Juventus i Serie A 6084 dage efter sin far Diego (Juventus-Lazio 0-1, april 2000). Dynasti.

Et nederlag ville efterlade Juventus fire point fodboldsæt til børn foran Milan i toppen af Serie A-tabellen.