Torino fodboldtrøje med eget navn og blev sendt afsted for dissent i aften af ​​Massimiliano Irrati

Simone Inzaghi klagede over dommeren igen efter at Lazio kæmpede tilbage for en 3-3 draw med Atalanta. “Jeg tror ikke nogen keder sig i aften.”

Værterne var gået 2-0, men Sergej Milinkovic-Savic’s brace satte det på 2-2 ved halv tid, så blev en Josip Ilicic-straf aflyst af Luis Albertos velarbejdede mål.

“Det var et godt svar i en meget billige fodboldtrøjer vanskelig situation. Jeg vidste, at vi kunne lide her, men vi kom sig tilbage fra en hurtig en-to, der ville have sendt nogen til måtten, “sagde Coach til Mediaset Premium.

“Jeg tror ikke nogen keder sig i aften. Jeg har i et stykke tid sagt, at Milinkovic-Savic har enorm kvalitet for en 22-årig, og på den måde arbejder han så hårdt. Han kan blive endnu stærkere.

“Atalanta imponerede mig mest med hensyn til tempo denne sæson. De er et par point bagud, hovedsagelig på grund af de tilsagn, der er indgået i Europa League, men det går også godt i denne sæson.

“Jeg er glad for, at vi i aften viste, at vi aldrig giver op og ønsker at være tæt på den førende pakke.”

Inzaghi raste mod dommerne og VAR i mandags 3-1 nederlag til Torino fodboldtrøje med eget navn og blev sendt afsted for dissent i aften af ​​Massimiliano Irrati.

“Jeg sagde ikke noget, jeg rejste lige min hånd på Hans Hateboer-fejl og dommeren sendte mig afsted. Jeg har opført upåklageligt på touchlinjen denne sæson, så åbenbart havde Irrati det for mig. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *