2018 Rusland VM-stadion parade

2018 Rusland VM-stadion parade

21. december 2017 Nyheder, Rusland, 2018 Rusland VM-forhåndsvisning, match Stadion previews. Luzhniki Stadium, i Moskva, vil være her for 2018 Rusland VM-åbner og sidste 7 spil. 2008 Champions League finalen blev afholdt her. Leder du efter høj kvalitet og Billige VM 2018 Fodboldtrøjer? så gå ikke glip af vores produkter, vores hjemmeside har et godt omdømme beskyttelse.

VM-spillet med bolden har altid været fokus for opmærksomhed. Siden Adidas blev den officielle boldsponsor, har introduktionen af ​​næsten hver ny generation af fodbold demonstreret en følelse af excellence og ført til forandring i fodbold. I verdensmesterskabet i Rusland i Rusland forberedte Adidas Telstar denne nye fodbold. Begrænsende rabatter for Russland VM 2018 trøje, køb straks, og du får flere tilbud.

Luzhniki Stadion, der ligger i den russiske by Moskva, er det største stadion i Rusland, med i alt 84.745 pladser. Dette stadion er en sammensætning af Olympic Sports Center Luzhniki, og der var en tid, hvor stadion blev kaldt Lenin Stadium.

Luzhniki-stadion er det vigtigste sted for 1980-sommeren i Moskva med en kapacitet på 103000 mennesker, med baner, fodboldfinaler og hestevæddeløb i stadion. Stadionet var også vært for verdens ishockey turneringen i 1957, da finalen blev afholdt mellem Sovjetunionen og Sverige, og publikum nåede 55000 mennesker, en verdensrekord af publikums deltagelse i arrangementet. Hvis du vil vide mere om Billige Fodboldtøj med navn, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *