Juventus vinder Turin i top 4 af den italienske Cup

2017-2018 sæsonen af ​​den italienske Cup 1/4 final var et fokus, med Serie A-giganter Juventus hjemme mod Turin. I første halvleg scorede Costa bolden. I anden halvdel af kampen modtog Manjukichi Dibala assists efter at have skudt bolden scoring. I sidste ende vinder Juves 2-0 over Turin i top 4 af den italienske Cup, som vil være i semifinalen mod Atlanta. Den Billige Fodboldtøj til Børn, skynd dig op ordrer det.

Juventus giver stadig ikke ansigt til deres modstandere for anden gang denne sæson. Dibala hjælper to mål, vej Grass Kosta og Manzukic mål, Juventus 2: 0 sejr over den endelige italienske Cup fire. Ny Juventus tøj til Børn, nyd rabatprisen samt hurtig og sikker levering, så drømme t-shirts træder hurtigt på plads på din side!

Juventus fik føringen i første halvdel af de 15 minutter. Asamoah lukket Område linje tilbage for at gøre, Dibala fejl, men den øverste vagt i en fart for at redde bolden sparket til dibala krop, tilfældigvis rebound til Græs Kosta fod, den sidste side af den forbudte område kanten skyde bold score, 1: 0.

De første 67 minutter, Juventus og den næste by, Khedira fortove, dibala forsiden af ​​den lukkede zone skovl, bolden ramte modstanderens krop efter at have spillet til kanten af ​​det begrænsede område, Manzuki Qi at finde en enkelt chance, der står over for angrebet Savage udpeget, 2: 0.

I sidste ende vandt Juventus 2: 0 sejren over Torino for at kvalificere sig til den fire-stærke italienske Cup. Også runde Allegri af et nytårs ønske om at fortsætte tre-tier kampen. Juventus ‘semifinale rival var Atlanta, som vandt Napoli 2: 1 dagen før. Halvfinalen tager to runder. Hvis du vil vide mere om Fodboldtøj til Børn med navn, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.