Ronaldo fodboldtøj til børn

Ronaldo deltog i den fysiske træning af fredags holds Trænings konkurrencen

Spanien Football League bag Barcelona 19 point, King’s Cup er også blevet elimineret, sæsonen er godt over halvdelen, Real Madrid har allerede sagt to champions og farvel. Imidlertid er der ingen distraktion af kongens Cup, Real Madrid i ligaen har også været tilstanden for opsving, især general C Lo, scorer to mål i træk, i aften mod Levante match, C Lo også den første til Field for at deltage i konkurrencen. Efter 22 runder af den spanske fodboldliga, forventede C Luo-målet endelig dobbelt?Billige Fodboldtøj til Børn, for at give dig den billigste T-shirt, den hurtigste forsendelseshastighed.

Uden distraktion af King’s Cup, er European Champions League-knockout endnu ikke kommet, Real Madrid kan endelig bruge denne tid i ugen til at reparere og genvinde. Uge, Real Madrid træner Zinedine Zidane førte udøvelsen af ​​fysisk, selvfølgelig, er ikke den slags urimelig skæbne. På grund af kælvesmerter deltog C Luo ikke i holdtræning, men valgte at træne alene i gymnastiksalen. Men Real Madrid fansen behøver ikke at bekymre sig om, C Lo deltog i co-træning på fredagens intramurale træningskonkurrence, C Luo har specialiseret sig i shorts, Crouch, den portugisiske viser muskellinjerne på lårene.Ronaldo fodboldtøj til børn, vi har den populære Ronaldo jersey.

De sidste to runder af den spanske fodboldliga, C Luo’s stat har genoprettet, og gradvist genoprettet hans skydesko. Mod Corralena og Valencia, C Lo iscenesat to på hinanden følgende mål, hans antal mål nåede La Liga 8. Se C Lo state recovery, mange Real Madrid fans begyndte at genvinde tilliden til holdet! Levante har altid været hans favorit modstander i C Lo’s La Liga rejse. I de seneste 13 gange imod Levante matchen scorede C Luo 14 mål, i gennemsnit mere end 1 mål scoret. I sådan en data support, men også for at lade mange fans se C Lo håber dette spil mål dobbelt muligt!Fodboldtøj til Børn med navn at tilpasse dit fodboldsæt med din yndlingsspiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *