inter miami messi trøje børn Siden hun ankom fra

inter miami messi trøje børn Siden hun ankom fra Brøndby om sommeren, er Sørensen kommet til livet i England som en fisk i vand, både på og uden for banen, og har indrømmet, at hun endda har kunnet lide Sunday roast, en klassisk britisk ret.

På banen har den 23-årige scoret vigtige mål og givet Willie Kirks hold et livligt angreb på fløjen.

Da hendes sidste flytning hjemmefra viste sig at være særlig hård, da hun tilbragte et år i Linköping i Sverige, gør det hendes start på livet i Everton endnu mere imponerende.

“Der var meget kaos omkring klubben,” forklarer hun. “Vi havde fire forskellige trænere på et år, og det var bare en virkelig svær tid for mig.

“Jeg følte mig virkelig, virkelig ensom. inter miami trøje Derfor savnede jeg min familie og min kæreste meget. Det var bare en rigtig svær tid. Jeg følte ikke, at jeg var den bedste fodboldspiller, det bedste menneske, og det var virkelig svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *