inter miami trøje “Jeg mødte kritik fra de marokkanske

inter miami trøje “Jeg mødte kritik fra de marokkanske sportskritikere efter at have flyttet til Doha, men jeg vil have, at alle respekterer min beslutning, fordi det var det bedste for mig og for min familie,” sagde Benatia til Al Duhails hjemmeside.

¡° Jeg ønsker, at mine børn skal vokse op i en islamisk atmosfære, og jeg kunne gå til klubber i UAE eller Saudi-Arabien, men jeg foretrak at være sammen med Al Duhail, og der er mange marokkanske spillere, der spiller på landsholdet og er med golfklubberne.

¡° [Marokkos] træner Herve Renard kender mig godt, og hvis han ser, at jeg ikke fortjener at være med landsholdet, vil jeg respektere denne beslutning.”

Benatia har spillet 55 kampe for Marokko og var kaptajn for det afrikanske land den forløbne sommer i Rusland ved VM.

Manchester United har i mellemtiden trives under Ole inter miami trøje børn Gunnar Solskjær, selv efter at have gået glip af Benatia, efter at have vundet ni af de 10 kampe under den norske chef indtil videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *